Voor wie

Voor wie en waar?

Ik ben een relatie- en gezinstherapeut (of systeemtherapeut) en zodoende gespecialiseerd in onderlinge relaties. Ik help veel mensen die meer of beter contact met elkaar willen. Dat kan betekenen dat een echtpaar minder ruzies, minder spanningen, meer intimiteitwil, meer samen wil delen, meer samen met elkaar wil doen maar soms ook een betere seksuele relatie wil.

Binnen het gezin kan het gaan om een vader die de band met zijn kinderen wil verbeteren, of een moeder die iets aan de spanningen wil doen met haar zoon of getrouwde dochter etc.. Het vak relatietherapie is een specialisme. Zeker in geval van complexe problemen als buitenechtelijke relaties, familieproblemen samengestelde gezinnen en problemen als seksueelmisbruik en geweld.

Er wordt heel wat vormen van hulp aangeboden. Je kan dan naar een psycholoog, een psychotherapeut, een psychiater etc. De hulpverlening is soms een woud waarin de mensen de weg kwijt raken. Het kan zijn dat u bij een ander specialisme beter op plek bent. In het eerste gesprek bekijk ik dat met u. In het geval dat u elders beter op uw plek bent help ik u met een verwijzing.

CONTACT GEGEVENS

Telefoonnummer

06-55 47 1347

Adres

Ravenhorst 28
3833WD Leusden

openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur Telefonisch spreekuur: maandag van 19.00 tot 19.30
Behandeling volgens afspraak.